Välj en sida

Lunch Kungsbacka

5 Stars food – lunch Kungsbacka

Ät en god och mättande lunch

 

När du är hungrig och vill äta lunch, är du välkommen till 5 Stars food, som finns i Kungsbacka. Vi får hösta betyg av våra gäster som säger att vår mat är något av det godaste man kan äta till lunch. Vi finns som sagt i Kungsbacka och ser fram emot att få servera en rejäl och god portion lunch till dig!

Det finns säkert någonting du gillar då vi erbjuder många olika rätter, även vegetariskt, med någonting gott att dricka till. Många kunder återkommer till oss gång på gång då de är nöjda både med maten och kundservicen. Läs gärna mer under tjänster.

Mat för alla

På 5 Stars food finns det någonting som passar alla som är sugna på att äta lunch i Kungsbacka. Rätterna lagas från bra råvaror och portionerna är rejält tilltagna. En fräsch sallad serveras bredvid där grunden är tomater, gurka och lök.

Nöjda Gäster

Tack vare god och vällagad mat och en trevlig service har vi många nöjda gäster. Det bästa betyget man kan få är när gästerna återkommer gång på gång. Har du inte provat vår mat innan så har du något att se fram mot!

Erfarenhet

Hos oss har kocken omfattande erfarenhet av matlagning. vilket tydligt märks. Det är en konst att laga bra mat som är tilltalande både för ögat och magen. Samt att få till den rätta kryddningen.

5 Stars food