Välj en sida

Restaurang Kungsbacka

5 Stars food – en restaurang i Kungsbacka

Ät gott och bli mätt

När du är hungrig och vill äta på en restaurang i Kungsbacka, är du välkommen till 5 Stars food. Vi serverar riktigt god mat! Vi finns som sagt i Kungsbacka med vår foodtruck och var den står varierar från dag till dag, men Kungsbacka är inte större än att du finner oss i närheten.

Det finns säkert någonting du gillar då vi erbjuder många olika rätter, både vegetarisk och annat, med någonting gott att dricka till. Många kunder återkommer till oss gång på gång då de är nöjda både med maten och kundservicen. Läs gärna mer under tjänster.

Mat för alla

På 5 Stars food finns det någonting som passar de flesta. Rätterna lagas från bra råvaror och portionerna är rejält tilltagna. En fräsch sallad serveras bredvid där grunden är tomater, gurka och lök. Vi tror att du kommer gilla maten!

Nöjda Gäster

Tack vare god och vällagad mat och en trevlig service har vi många nöjda gäster. Det bästa betyget man kan få är när gästerna återkommer gång på gång. Har du inte provat vår mat innan så har du något att se fram mot!

Erfarenhet

Hos oss har kocken omfattande erfarenhet av matlagning. vilket tydligt märks. Det är en konst att laga bra mat som är tilltalande både för ögat och magen. Samt att få till den rätta kryddningen.

5 Stars food